Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Won't let me play...
#1
Okay, so I was just playing a bit ago. Then I got into a fight. When I went to select my monster it took me back to the homepage and won't let me back on...


Seriously ticked right now...
#2
same thing happened to me last night
[Image: ZekromSig.png]

Credits to SparrowHawk
#4
Yeah...Idk, it keeps doing it to me...and sometimes it just won't let me select a move...I just hit the button and it sits there for a few min then nothing happens...
#5
(05-13-2011, 11:59 AM)SlayerX Wrote: Yeah...Idk, it keeps doing it to me...and sometimes it just won't let me select a move...I just hit the button and it sits there for a few min then nothing happens...

I suggest you clear your history and cache and restart your browser,
also use Firefox or chrome, that happen me when i was using internet explorer. and if you are using Firefox or chrome then i don't have any other solution as it hasn't happened to me with those browsers.
#6
ugh its happeing to me =.=
[Image: Another_Kakashi_Sig_by_phoenix765.png]

In Game Name: Flawless
#7
same thing is happening to me =.=
[Image: 21exdn5.png]
#8
AAAHH!!!!!I encountered a level 50 lizaur when suddenly...service unavailable!?NOOOO!!!!!!!!!!!!!!
[Image: Mayuri%20Signature_zps5xrqr7ck.png]
#9
yeah something is definatly going on
[Image: 21exdn5.png]
#10
Issue, something has to be up, as i am also suffering from this issue. a 503 HTTP error.
Just your not so typical Gunblade Master.
mnxenx001 is my hero. If you dont know who that is...

Look 'em up on DA or Furaffinity.
Heh you didnt hear it from me.
#11
I think it's the browser you're using, try chrome

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Users browsed this thread: