Post Reply  Subscribed Users 1
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grand Monster Captial
Qurac23 Offline
Monster Expert
****

Posts: 549
Thanks Given: 14
Thanks Received: 139 in 130 posts
Joined: Jul 2013
Post: #1
Grand Monster Captial
I don't know why the game screen is black.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
11-08-2013 11:38 AM
Find all posts by this user Add Thank You Quote this message in a reply
ch17175 Offline
Mega Donator
******
Mega Donator

Posts: 831
Thanks Given: 82
Thanks Received: 148 in 129 posts
Joined: Jul 2013
Post: #2
RE: Grand Monster Captial
Its because its still loading. Just reload the page.
[Image: 11jozyq.jpg]
11-08-2013 01:49 PM
Find all posts by this user Add Thank You Quote this message in a reply
Qurac23 Offline
Monster Expert
****

Posts: 549
Thanks Given: 14
Thanks Received: 139 in 130 posts
Joined: Jul 2013
Post: #3
RE: Grand Monster Captial
I did reload it and it was the same
11-08-2013 01:50 PM
Find all posts by this user Add Thank You Quote this message in a reply
ch17175 Offline
Mega Donator
******
Mega Donator

Posts: 831
Thanks Given: 82
Thanks Received: 148 in 129 posts
Joined: Jul 2013
Post: #4
RE: Grand Monster Captial
Keep doing it.
[Image: 11jozyq.jpg]
11-08-2013 01:59 PM
Find all posts by this user Add Thank You Quote this message in a reply
Qurac23 Offline
Monster Expert
****

Posts: 549
Thanks Given: 14
Thanks Received: 139 in 130 posts
Joined: Jul 2013
Post: #5
RE: Grand Monster Captial
I'll try to see if it's the same tomorrow... I'm tried right now
11-08-2013 02:03 PM
Find all posts by this user Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply  Subscribed Users 1


Who read this thread?
17 User(s) read this thread:
Slow, Lolzinator, staff vidyasagar, Cabintom, Snes, TexasToast, TimeTraveler, flareshark08, Arlaxeon, prayudi, blast, Prysma 2, ch17175, bigdawg, Qurac23, Pyro Piglet, TheClan

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)