Thread Closed  Subscribed Users 0
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grand Capital went Black
springlilies Offline
Monster Searcher
*

Posts: 21
Thanks Given: 5
Thanks Received: 1 in 1 posts
Joined: Oct 2014
Post: #1
Grand Capital went Black
2016-07-2513:52:22
[Image: 8wwcv8.jpg]
07-26-2016 05:54 AM
Find all posts by this user
springlilies Offline
Monster Searcher
*

Posts: 21
Thanks Given: 5
Thanks Received: 1 in 1 posts
Joined: Oct 2014
Post: #2
RE: Grand Capital went Black
Never mind it started working
07-26-2016 05:57 AM
Find all posts by this user
SkyRock Offline
Super Moderator
******
Super Moderators

Posts: 2,145
Thanks Given: 26
Thanks Received: 118 in 109 posts
Joined: May 2011
Post: #3
RE: Grand Capital went Black
Minor glitch, player side. Resolved.
[Image: Mayuri%20Signature_zps5xrqr7ck.png]
08-01-2016 11:13 AM
Find all posts by this user
CeFurkan Offline
Administrator - Owner
******
Administrators

Posts: 3,377
Thanks Given: 382
Thanks Received: 358 in 241 posts
Joined: May 2011
Post: #4
RE: Grand Capital went Black
hitting CTRL + F5 forces cache refresh

it is more effective than just refresh
08-15-2016 12:18 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed  Subscribed Users 0


Who read this thread?
7 User(s) read this thread:
SkyRock, Quanto_Konami, Crusader Rabbit, Prysma 2, Galliant, springlilies, GurvinderSingh

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)